Naše webové stránky používají cookies pro snadnější procházení webu a pomáhají nám ke zkvalitnění obsahu a nabídek. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Způsob přístupu ke cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.


Úvod » Čerstvé těstoviny & Pizza » Integralni mouka na pizzu Dallagiovanna 25kg


        

Integralni mouka na pizzu Dallagiovanna 25kg

top produkt

skladem

 

W: 340
Výrobce: Molino Dallagiovanna Itálie
Hmotnost (kg): 25
naše cena bez DPH: 650 Kč
naše cena s DPH (15 %):
748 Kč

do košíku:
  ks  

Důvodem proč jsme vyřadili z nabídky klasické mouky "00" je prostý , tyto mouky během mletí a rafinace ve mlýně přichází o nutričně bohaté složky mouky a v mouce zůstavají jen škroby a část proteinů které mají vysoký glykemický index.

Pro výrobu lehce stravitelné pizzy, pinsy doporučujeme integrální mouku typu " 0" Whole Wheat S, mouku s obilnými klíčky a bohatou na živiny ( fosfor, draslík, hořčík a vápník,vitamíny ze skupin B a E a esenciálních mastných kyselin ) pro zdravé stravování.

 

Klasifikace mouky : silná

Těsto nechte kynout při teplotě 18°C. Jednotlivé bochánky uložte na do chladničky při teplotě 4°C po dobu 36-72hod a po dobu zrání těsta zabraňte přístupu vzduchu.

Návštěvník Vaší provozovny ocení Vámi připravenou křupavou a lehce stravitelnou pizzu.