Naše webové stránky používají cookies pro snadnější procházení webu a pomáhají nám ke zkvalitnění obsahu a nabídek. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Způsob přístupu ke cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.


Souhlas se zpracováním OU pro účely diskuzí a komentářů
  1. Podnikatel Roman Marks – ROMACO, se sídlem Dvořákova 668, 509 01 Nová Paka, IČ: 46468935, (dále jen „prodávající“ nebo „správce“ či „provozovatel“) zpracovává v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, a zákonem č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti, a s účinností od 25.5.2018 Obecného nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů (GDPR), dále jen „Nařízení“, následující osobní údaje Kupujícího (Uživatele):

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud bude vložena nebo poskytnuta přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje (dále jen OU) budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o Uživateli (Vámi).
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o Uživateli (Vámi).
  4. Zpracování výše uvedených OU je prováděno přímo Správcem osobních údajů (Provozovatelem). OU pro tohoto Správce však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel řešení Eshop-rychle, provozovaného společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Další ustanovení/náležitosti se řídí hlavními podmínkami ochrany osobních údajů.