Naše webové stránky používají cookies pro snadnější procházení webu a pomáhají nám ke zkvalitnění obsahu a nabídek. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Způsob přístupu ke cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.


Úvod » Čerstvé těstoviny & Pizza » Mouka na pizzu Dallagiovanna 10kg Nobilgrano typ R W340


        

Mouka na pizzu Dallagiovanna 10kg Nobilgrano typ R W340

top produkt

skladem

 

W: 340
Výrobce: Molino Dallagiovanna Itálie
Hmotnost (kg): 10
naše cena bez DPH: 299 Kč
naše cena s DPH (15 %):
344 Kč

do košíku:
  ks  

Pšeničná mouka na výrobu pizzy, pinsy Nobilgrano ( Con germe di grano vitale ),

mouka s obilnými klíčky a bohatá na živiny ( fosfor, draslík, hořčík a vápník,

vitamíny ze skupin B a E a esenciálních mastných kyselin ) pro zdravé stravování.

Mouka vyrobená trézováním nejlepších měkkých pšeničných zrn,které byly pečlivě vybrány,omyty vodou podle nejlepších tradic a poté následně pomalu frézovány,aby nedošlo k poškození jejich vlastností.

 

Mouka určena pro dlouhé kynutí,  W 340 , P/L 0:55

 

DOPORUČUJEME RECEPT: 
1 kg (2,2 lb) Nobilgrano "0" R GREEN mouka
570 ml vody
30 g extra panenský olivový olej
25 g soli
3 g čerstvého droždí
Postup:Hníst během 16-18 minut (rotační hnětač)Nechte odstát 30/40 minut
 Vytvořte bochníky o požadované hmotnosti
Bochníky nechte kynout po dobu několika hodin při pokojové teplotě 18°C 
a pak je vložte do chladničky na 24-36 hodin při +4°C. Před zpracováním 
vyjměte tyto bochníky na několik hodin z chladničky,ze kterých pak připravíte 
voňavé těsto pro chutnou a křupavou pizzu.

 

Výrobce : Molino Dallagiovanna, Itálie

Balení 10kg

 

Pšeničné klíčky obsahují ve významném množství aminokyseliny, mastné kyseliny, minerální soli, bílkoviny a vitamíny. Pšeničné klíčky jsou mimořádně bohaté na vitamíny E, které mají antioxidantní účinky.

 

Kde ochutnat?

Hotel Kings Court , Praha1 vedle Obecního Domu.