Úvod » Čerstvé těstoviny & Pizza, Chléb » Mouka na pizzu Dallagiovanna 10kg Nobilgrano typ R W340
Ráno těsto zadělej, zítra/pozítří pizzu udělej !
Premiová pšeničná mouka "nulka" Nobilgrano Dallagiovanna ( Con germe di grano vitale) na výrobu lehce stravitelné pizzy.
Mouka s obilnými klíčky a bohatá na živiny ( fosfor, draslík, hořčík a vápník,vitamíny ze skupin B a E a esenciálních mastných kyselin ) pro zdravé stravování.
Mouka určena pro dlouhé kynutí, W 340 , P/L 0:55
DOPORUČUJEME RECEPT:
1 kg (2,2 lb) Nobilgrano "0" R GREEN mouka
570 ml vody
30 g extra panenský olivový olej
25 g soli
3 g čerstvého droždí
Postup:
Hníst během 16-18 minut (rotační hnětač)
Nechte odstát 30/40 minut
Vytvořte bochníky o požadované hmotnosti
Bochníky nechte kynout po dobu několika hodin při pokojové teplotě 18°C
a pak je vložte do chladničky na 24-36 hodin při +4°C. Před zpracováním
vyjměte tyto bochníky na několik hodin z chladničky,ze kterých pak připravíte
voňavé těsto pro chutnou a křupavou pizzu.
Výrobce : Molino Dallagiovanna, Itálie
Balení 10kg
Pšeničné klíčky obsahují ve významném množství aminokyseliny, mastné kyseliny, minerální soli, bílkoviny a vitamíny. Pšeničné klíčky jsou mimořádně bohaté na vitamíny E, které mají antioxidantní účinky.
Důvodem proč jsme vyřadili z nabídky klasické mouky "00" je prostý , tyto mouky během mletí a rafinace ve mlýně přichází o nutričně bohaté složky a v mouce zůstává jen a jen lepek !