Naše webové stránky používají soubory cookies pro další zpracování, které má za cíl analýzu návštěvnosti webu, vylepšení uživatelského prostředí nebo zobrazení přizpůsobeného obsahu stránek. Cookies soubory doporučujeme nechat ukládat a neblokovat je, v opačném případě se web nemusí vždy zobrazovat zcela správně.

Kromě technických cookies, nutných k provozu webu (není možné je tedy vypnout), používáme dále tyto následující dobrovolné cookies:

Odmítnout vše můžete zde.


Úvod » Čerstvé těstoviny & Pizza, Chléb » Stroj na těstoviny INVER 3


        

Stroj na těstoviny INVER 3

skladem

 

Výrobce: Bottene Itálie
Hodinová produkce (kg): 7 - 9
Hnětač (kg): 2
Příkon (kW): 0,56
El. připojení: 380V/50Hz
Rozměry Š x H x V (mm): 600 x 400 x 550
Hmotnost (kg): 60

Firma Bottene, je výrobce s dlouholetou tradicí a zkušeností v oboru . Výroba začala v roce 1805 manuálním zařízením Bigolaro na výrobu špaget . Dnes tato rodinná firma vyrábí kompaktní a velmi spolehlivé stroje na výrobu těstovin a ravioli, které se vyznačují účelným designem , spolehlivostí , jednoduchou obsluhou a minimálními nároky na údržbu a čistotu .

Ekonomický a nejprodávanější stroj na výrobu čerstvých těstovin / pasta fresca .
Těsto se ve stroji nejprve uhněte během 10min a pak se stroj přepne na výrobu těstovin.
Ve standardu je stroj dodáván se 4 matricemi dle vašeho výběru např.Spaghetti, Tagliolini, Fettucini, Rigatoni.
Jednoduchá obsluha a variabilita vyráběných druhů těstovin.

Přídavné zařízení: Elektronický nůž
Cena matrice navíc : 2500,00 bez DPH

Šajba č.6 .........spaghetti pr. 2mm / šajba s teflonovou vložkou

Šajba č.19 ....... tagliatelle š.5mm / šajba s teflonovou vložkou

Šajba č.25 .......  reginette š.11mm

Šajba č.37 .......  rigatoni pr.10,5mm / rustikální povrch

 


Záruční a pozáruční servis , náhradní díly skladem.

Ke stažení : Klikněte na dokument a zobrazí se Vám běžně dostupné těstoviny ve skutečné velikosti.

Cenovou nabídku a další informace Vám na vyžádání rádi zašleme. Více informací na www.vyrobnikytestovin.cz

 

 

Pokud se rozhodujete mezi stroji , porovnávejte velikost hnětače , minimální čas pro přípravu těsta (hnětení ) je 10 min a především hmostnost , která udávává kvalitu zpracování stroje a dobu použitelnosti stroje.

Pokud se hmotnost výrazně liší , můžete si býti jisti , že na výrobu stroje byly použity materiály, které zvyšují sice prodejnost stroje z hlediska ceny , ale  které neodpovídají tlakům, kterých je zapotřebí při výrobě těstovin, např. nerezová ocel byla nahrazena hliníkem a pod.