Naše webové stránky používají soubory cookies pro další zpracování, které má za cíl analýzu návštěvnosti webu, vylepšení uživatelského prostředí nebo zobrazení přizpůsobeného obsahu stránek. Cookies soubory doporučujeme nechat ukládat a neblokovat je, v opačném případě se web nemusí vždy zobrazovat zcela správně.

Kromě technických cookies, nutných k provozu webu (není možné je tedy vypnout), používáme dále tyto následující dobrovolné cookies:

Odmítnout vše můžete zde.

NOVINKY

arr3AKCE: Doprava zdarma nad 3 tisíce KčPoštovné a balné ZDARMA při objednávce ve výši 3.000-Kč a více (bez DPH).    Tato akční nabídka... arr3www.vyrobnikytestovin.czNový web specializovaný na výrobu těstovin, ravioli je Vám ode dneška usnadní rozhodování!... arr3Mouka Nobilgrano Dallagiovanna  Přivezli jsme pro Vás premiovou mouku z mlýna Molino Dallagiovanna, která obsahuje obilné klíčky... arr3Espresso jak má být !Silné a voňavé espresso snadno a bez velkých investic za 30sec. jak z pákového...

KONTAKTY

ROMACO
Heydukova 1035
544 01 Dvůr Králové nad Labem
tel: +420 603 863 851
ice(a)romaco.cz

Souhlas se zpracováním OU pro účely diskuzí a komentářů
  1. Podnikatel Roman Marks – ROMACO, se sídlem Dvořákova 668, 509 01 Nová Paka, IČ: 46468935, (dále jen „prodávající“ nebo „správce“ či „provozovatel“) zpracovává v souladu s Obecným nařízením Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů (GDPR) - dále jen „Nařízení“, a zákonem č. 110/2019 Sb., o zpracování osobních údajů, a zákonem č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti, následující osobní údaje Kupujícího (Uživatele):

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud bude vložena nebo poskytnuta přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje (dále jen OU) budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o Uživateli (Vámi).
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o Uživateli (Vámi).
  4. Zpracování výše uvedených OU je prováděno přímo Správcem osobních údajů (Provozovatelem). OU pro tohoto Správce však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel řešení Eshop-rychle, provozovaného společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Další ustanovení/náležitosti se řídí hlavními podmínkami ochrany osobních údajů.