Naše webové stránky používají cookies pro snadnější procházení webu a pomáhají nám ke zkvalitnění obsahu a nabídek. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Způsob přístupu ke cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.


Souhlas se zpracováním OU pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Podnikatel Roman Marks – ROMACO, se sídlem Dvořákova 668, 509 01 Nová Paka, IČ: 46468935, (dále jen „prodávající“ nebo „správce“ či „provozovatel“) zpracovává v souladu s Obecným nařízením Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů (GDPR) - dále jen „Nařízení“, a zákonem č. 110/2019 Sb., o zpracování osobních údajů, a zákonem č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti, následující osobní údaje Kupujícího (Uživatele):

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje (dále jen OU) budou zpracovány za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování výše uvedených OU je prováděno přímo Správcem osobních údajů (Provozovatelem). OU pro tohoto Správce však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel řešení Eshop-rychle, provozovaného společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Další ustanovení/náležitosti se řídí hlavními podmínkami ochrany osobních údajů.